Odložená daňová povinnosť - Jánoš, Daniel
Zachytenie daňovej povinnosti v účtovníctve. Členenie daňovej povinnosti. Splatná a odložená daňová povinnosť. Vplyv odloženej dane na disponibilný zisk. Praktické príklady.