K trinástim záručným programom pribudnú štyri nové rozvojové programy pre malých a stredných podnikateľov - Oujezdská, Lena
Slovenská záručná a rozvojová banka (SZRB), š.p.ú., Bratislava - podpora malých a stredných podnikateľov (MSP) - banková záruka, nenávratný finančný príspevok, úver. SZRB realizovala podporu MSP prostredníctvom trinástich záručných programov. Podpora cestovného ruchu. Úspešný program Podpora - charakteristika programu.