Slovensko-ruské hospodárske vzťahy - viac otázok ako odpovedí obchodné problémy, vízie a záujmy - Duleba, Alexander
Ekonomická závislosť Slovenska od Ruska. Obchodné problémy a nová proexportná politika. Slovenské perspektívne videnie vzťahov s Ruskom. Ruské strategické "obchodno-surovinové" záujmy.