Pracujeme s pozemkovou knihou - Huljak, Štefan
História zakladania, vedenia a manipulácie s pozemkovou knihou. Výpisy z pozemkovej knihy. Rozdiel medzi pozemkovoknižnou zápisnicou a vložkou. Čítanie pozemkovoknižnej zápisnice. Druhy zápisov do pozemkovej knihy. Nadobúdanie vlastníctva k nehnuteľnostiam. Mimopozemkovoknižné nadobudnutie vlastníctva. Delené vlastníctvo. Reálne bremená. Pozemková kniha v rokoch 1951-1964 a po r. 1964. Význam spisových značiek.