Námety na urýchlenie štruktúrnych zmien v agropotravinárstve Slovenska - Hutník, Félix
Doterajší priebeh štruktúrnych zmien v poľnohospodárstve a v agropotravinárstve Slovenska v rokoch 1989-1996. Zhodnotenie zmien štruktúry výroby, využitie potenciálu poľnohospodárskej pôdy, mechanizácie i pracovných síl. Výsledky hospodárskej aktivity v poľnohospodárskej prvovýrobe. Návrh niektorých zmien agrárnej politiky.