Investičný majetok a jeho odpisovanie z hľadiska zákona č. 286/1992 Zb. v znení neskorších predpisov - Jánoš, Daniel
Vymedzenie majetkových druhov podľa zákona o daniach z príjmov č. 286/1992 Zb. 26 v znení neskorších predpisov. Kategorizácia investičného majetku z účtovného hľadiska. Odpisová základňa a vstupná cena investičného majetku. Pomerné odpisovanie majetku. Ocenenie investičného majetku.