Daň z pridanej hodnoty zákon č. 289/1995 Z.z. - Jánoš, Daniel
Kategorizácia dovážaného tovaru z daňového hľadiska. Základ, sadzba a výpočet dane pri dovezenom tovare. Splatnosť dane a sankcií pri dovoze tovaru. Výpočet dane z pridanej hodnoty a vyplnenie daňového priznania. Praktické príklady.