Daň z pridanej hodnoty zákon č. 289/1995 Z.z. - Jánoš, Daniel
Vymedzenie daňových dokladov podľa zákona o DPH č. 289/1995 Z.z. Odpočet dane a nadmerný odpočet. Oslobodenie od dane. Vývoz služieb, prevod a využitie práv do zahraničia. Zdaňovacie obdobie.