Daň z pridanej hodnoty zákon č. 289/1995 Z.z. - Jánoš, Daniel
Vymedzenie základných pojmov podľa zákona o dani z pridanej hodnoty č. 289/1995 Z.z. 2. Osoby podliehajúce DPH. Vlastná daňová povinnosť. Platitelia DPH a ich registrácia ( 4). Miesto zdaniteľného plnenia ( 6). Základ dane ( 7). Sadzba dane ( 10). Výpočet dane ( 11). Uskutočnenie zdaniteľného plnenia ( 13). Praktické príklady.