Bílkovinová bomba z Číny
Charakteristika a história pestovania sójových bôbov. Priaznivý vplyv sóje na zdravie človeka. Proces výroby a nutričné hodnoty sójového mäsa, sójových klíčkov, tofu, omáčiek a sójového syra Tempeh.