Volný pohyb kapitálu ve vývoji evropské integrace - Tomášek, Michal
Voľný pohyb kapitálu patrí spolu s voľným pohybom osôb, tovaru a služieb k základným slobodám európskej ekonomickej integrácie. Rozsah obmedzenia voľného kapitálu. Smernice ES o obmedzení prekážok voľného pohybu kapitálu. Voľný pohyb kapitálu a európska menová únia. Obmedzenie voľného pohybu kapitálu voči tretím krajinám. Voľný pohyb kapitálu medzi EÚ a ČR.