Zákon o energetike - Gerstner, Andrej
Doterajšie zákony o energetike v histórii Slovenska. Nový zákon o energetike č. 70/1998 Z.z. Hlavný zámer novej právnej úpravy - liberalizácia podnikania v energetike. Štyri základné princípy liberalizácie. Úpravy v novom zákone prispôsobené ekonomike SR. Základné podmienky podnikania v energetike. Štátna regulácia podmienok podnikania v energetike. Porovnanie zákona o energetike s právnymi predpismi Európskej únie. Prechodné ustanovenia zákona o energetike.