Preddavky na daň z príjmov - Jánoš, Daniel
Určenie výšky a povinnosti platiť preddavky na daň z príjmov podľa zákona o dani z príjmov č. 286/1992 Zb. v znení neskorších predpisov. Platenie preddavkov na daň z príjmov fyzických a právnických osôb. Zmena poslednej známej daňovej povinnosti. Tabuľky platenia preddavkov. Praktické príklady pre výpočet preddavkov na daň z príjmov.