Platenie poistného do zdravotnej a sociálnej poisťovne a príspevku na poistenie v nezamestnanosti - Jánoš, Daniel
Úprava zdravotného poistenia podľa zákona č. 273/1994 Z.z. v znení neskorších predpisov. Vznik a zánik poistenia. Platobné povinnosti poistenca. Vybrané povinnosti zamestnávateľa. Úprava sociálneho poistenia podľa zákona č. 274/1994 Z.z. v znení neskorších predpisov. Vznik a zánik poistného pomeru. Platitelia poistného. Účastníci právnych vzťahov. Úprava príspevku na poistenie v nezamestnanosti podľa zákona č. 387/1996 Z.z. o zamestnanosti.