K současné mezinárodní situaci, zahraničné politice ČLR a jejím vztahům s USA, EU a ČR - Peng, Yan
Charakteristika zahraničnej politiky Čínskej ľudovej republiky. Dohoda Číny s Európskym spoločenstvom. Politické a hospodárske vzťahy s Českom.