Dornbuschův monetární model měnového kurzu - Vejmělek, Jan
Monetaristické modely zahŕňame medzi skupinu modelov, ktoré sa označujú ako modely trhu aktív. Dornbuschov monetárny model s nepružnými cenami. Konštrukcia modelu. Efekt monetárnej expanzie v modeli. Aplikácia Dornbuschovho modelu na ČR.