Poľnohospodári na európskom poli vstup do EÚ znamená zmeny vo výrobe i v predaji komodít - Stehlo, Pavol
Organizačná štruktúra francúzskeho Národného medziodvetvového obilného úradu (ONIC) a britského Intervenčného úradu (IB). Skladovanie intervenčných zásob obilia vo Veľkej Británii. Odporúčania pre Slovensko, vyplývajúce z príkladu Francúzska a Veľkej Británie.