Německo a euro - bankovnictví, finanční trhy a platební systémy - Ihnát, Pavol
Príprava Nemecka na vstup do Európskej menovej únie (EMÚ) prebieha na troch úrovniach: vládna, centrálne banky, komerčné banky. Zmeny, ktoré prinesie so sebou zavedenie jednotnej meny v oblasti bankovníctva, finančných trhov, platobných systémov.