Organizačná výstavba firmy čo všetko treba urobiť, aby sme obstáli v konkurencii trhu - Čunderlík, Dušan
Časté chyby v organizačnej výstavbe firmy. Predpoklady na zmeny organizačnej štruktúry firmy. Charakteristika organizačnej štruktúry firmy podľa jednotlivých fáz jej životného cyklu. Rozbor piatich fáz vývoja firmy.