Len normovanie práce? - Kassay, Štefan
Transformácia podniku a normy. Analýza ako východisko organizovania a tvorby reglementov. Náročnosť práce a kvalifikácia. Štruktúry, systémy, projekty a prototypy. Zložitosť riadiacich procesov vo firme. Koncepcie a strategické myslenie.