Riadenie firmy v slovenskom trhovom prostredí - Kopernický, Ivan
Podnikateľský subjekt ako otvorený systém. Konkurenčné prostredie a riadenie organizácie. Stratégia firmy a firemná kultúra. Úloha a poslanie vedúcich pracovníkov.