Praktická škola personalistiky humanizácia riadiacej činnosti - Tóth, Rastislav
Technokratimus a sebauspokojenie z funkcie. Humanizácia riadiacej činnosti. Sociologizácia riadiacej činnosti. Psychologizácia riadiacej činnosti. Autokratické riadenie.