Dynamika zmien a ľudské zdroje - Rudy, Ján
Vplyv procesu transformácie slovenskej ekonomiky na manažment ľudských zdrojov. Súčasné trendy manažmentu ľudských zdrojov v organizáciách v hospodársky vyspelých krajinách. Trendy vývoja manažmentu ľudských zdrojov na Slovensku. Nedostatky pri tvorbe systému manažmentu ľudských zdrojov na Slovensku.