Jak prodat politickou stranu - Bautzová, Libuše
Budovanie imagu českých politických strán. Odlišnosti v public relation aktivitách. Rozhovor s riaditeľom Asociácie reklamných agentúr, Ladislavom Kopeckým o hlavných komunikačných problémoch na súčasnej českej politickej scéne.