Budujeme informačný systém firmy - Serváček, Igor
Problematika informačných systémov firmy z hľadiska funkčnosti, technických a softvérových podmienok. Popis IS PROMPT, vytvoreného v databázovom prostredí MAGIC. Roviny výstavby informačného systému: platforma, programové prostredie a vhodný program.