Ako vykĺznuť zo slučky (teda turnaround) - Jirásek, Jaroslav
Turnaround ako ochrana podniku proti rastúcemu nebezpečiu konkurencie. Základné príznaky úpadku podniku. Znižovanie nákladov ako stratégia turnaroundu.