Způsobí přechod do 21. století chaos ve výpočetní technice? - Zikán, Václav
Vírus tisícročia - hroziace nebezpečenstvo chaosu vo výpočtovej technike z dôvodu neschopnosti mnohých počítačov rozoznať kalendárne dáta po roku 1999. Hlavné príčiny tejto krízy a ich typológia. Následky vírusu tisícročia pre poisťovne. Štyri prístupy k riešeniu problémov vyplývajúcich z "bomby tisícročia" v poisťovniach. Stanovisko Európskeho poisťovacieho výboru (CEA) k tomuto problému.