Legislatívny rámec cenovej problematiky - Čavojský, Jozef
Zákon o cenách, vykonávacia vyhláška a regulačné výmery. Základným princípom zákona je dojednanie cien, a to dohodou o výške ceny, alebo dohodou o spôsobe, akým sa cena vytvorí. Uplatňovanie regulácie cien.