Rokovania o splnení rozsudku MSD vo veci SVD G-N - Liška, Miroslav
Rokovania o splnení rozsudku Medzinárodného súdneho dvora v Haagu medzi Slovenskom a Maďarskom. Vývoj stanoviska maďarskej strany. Rokovania sa uskutočnili v odborných skupinách. Pozície SR a MR v spoločnej investícii SVD G-N.