Územnosprávne usporiadanie Slovenskej republiky v medzinárodných porovnaniach - Slavík, Vladimír
Územnosprávne usporiadanie Slovenska v medzinárodnom porovnaní s krajinami západnej Európy a krajinami SVE. Administratívne členenie štátov západnej Európy. Globalizácia verejnej správy.