J. Zeleneckij: Vláda V. Mečiara robí všetko pre zvýšenie exportu do Ruska a stabilizáciu dodávok ruských surovín do SR - Hirman, Karel
Rozhovor s J. Zeleneckim - odchádzajúci vedúci ruskej obchodnej misie v Bratislave. Vzájomná obchodná výmena medzi Slovenskom a Ruskou federáciou. Ruský export na Slovensko a slovenský export do Ruska - porovnanie. Ruská zadlženosť voči Slovensku. Dodávka ruskej ropy a plynu na Slovensko. Názor Zeleneckého na Mochovce.