Pravidelne ziskový cukrovar - Kukučka, Jaroslav
Finančná analýza Trnavského cukrovaru, a.s., Trnava. Predmet podnikania spoločnosti. Hodnotenie situácie v odvetví cukrovarníctva na Slovensku. Základné ekonomické a finančné ukazovatele Trnavského cukrovaru, a.s. Vývoj koeficientu likvidity. Štruktúra akcionárov. Swot analýza. Obchodovanie na BCPB a RM-S.