Budú správcovia zariadení technickej infraštruktúry zabezpečovať rozvoj sietí? - Závodný, Ján
Základným predpokladom efektívnej bytovej výstavby je vybudovanie technickej infraštruktúry - kanalizácia, vodovody, rozvody elektrickej energie, plynu, telekomunikácie, káblová televízia a prístupové komunikácie. Zhodnotenie ich súčasného právneho stavu. Vytvorenie vhodných ekonomických podmienok pre správcov technickej infraštruktúry.