Ekonómia ako filozofický problém - Smreková, Dagmar
Filozofia a ekonómia - rozdiely a spoločné. Hranice kompetencie ekonomickej vedy. Ekonómia ako filozofický problém. Ekonomický život v trhovom hospodárstve. Reálne problémy z pohľadu filozofie. Ekonómia v kultúrno-civilizačných súvislostiach. Ekonomika a ekológia.