Poistné ako daňový náklad podnikateľa - Fekete, Imrich
Poistné ako daňový náklad podľa zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov. Poistné platené podnikateľom. Poistné na povinné zmluvné poistenia. Zákonné poistenie podnikateľa. Zmluvné poistenie podnikateľa.