Projektový tím slúži na vyriešenie určeného problému podniku a umožňuje poskytnúť prax ľuďom, na ktorých profesionálnom rozvoji podniku záleží - Čalfová, Jana
Úloha a prínos projektových tímov. Zmena ako najväčšie úskalie projektového riadenia. Predpoklady úspechu projektových tímov. Členovia projektového tímu. Prirodzené stupne vývoja projektového tímu. Vedúci a poradca tímu. Tímy napomáhajú aj rozvoj ľudských zdrojov v odbornej a riadiacej oblasti.