Podnikateľská etika ako integračná veda - Remišová, Anna
Podnikateľská etika integruje ekonomickú a etickú racionalitu na základe racionalistickej, humánnej a diskurzívnej etiky. Metodologický individualizmus. Zisk verzus etika.