Podnikanie a etika - Smolková, Eva
Recenzia publikácie Anna Remišová: Podnikateľská etika. Úvod do problematiky. Bratislava. Vydavateľstvo Ekonóm 1997, 238 s. Publikácia svojou štruktúrou zodpovedá vysokoškolským učebniciam. Kniha sa delí na dve časti. Prvá časť je venovaná základným otázkam podnikateľskej etiky. Druhá časť sa zaoberá aplikáciou podnikateľskej etiky v praxi.