Ordo-liberalizmus a hospodářská politika - Klusoň, Václav
Historické korene ordo-liberálneho myslenia a teoretické východiská tejto školy. Základy teórie hospodárskej politiky. Konštitutívne a regulatívne princípy súťažného poriadku. Úloha štátu a štátnej politiky.