Pákistán - Slunečko, Vladimír
Politicko-hospodárska situácia v Pakistane. Komoditná štruktúra vývozu a dovozu. Zahraničnoobchodné vzťahy s Českou republikou. Perspektívne trhové sektory. Adresy veľvyslanectva ČR v Pakistane, v Karáčí a Veľvyslanectva Pakinstanskej islamskej republiky v ČR.