Osobnosť personálneho manažéra - Oršulová, Mária
Personálna práca ako nástroj zvyšovania výkonnosti, konkurencieschopnosti a ekonomickej úspešnosti podniku. Personálny manažér a jeho činnosti. Vonkajšie a vnútorné vplyvy na kvalitu personálneho riadenia. Osobnostné charakteristiky personálneho manažéra.