Zákeřná únava - Stránský, Miroslav
Prejavy únavy u pracovníkov. Nevhodné pracovné podmienky podieľajúce sa na zvýšenej únave zamestnancov. Potreba motivácie pracovníkov. Podstata tzv. modrých pondelkov. Aktívny odpočinok a uvoľnenie po práci. Rady na predchádzanie únave.