Motivačná analýza a tvorba motivačného programu firmy - Foltínová, Marta
Maslowova teória motivácie. Členenie potrieb podľa C. P. Aldorfera. Teoretické vymedzenie pojmu motivátory. Motivačný program v a.s. Chemko Strážske.