Umět naslouchat podřízeným - Stránský, Miroslav
Pozorné počúvanie a vnímavý prístup k podriadeným ako jedna z metód riadenia ľudí. Niektoré zakorenené zlozvyky riadiacich pracovníkov pri počúvaní podriadených. Štatistický odhad škôd spôsobených nesprávnym počúvaním. Hlavné zásady správneho počúvania.