Zamestnanecká mobilita v procese transformácie slovenskej a českej spoločnosti - Harmadyová, Valentína
Analýza procesov zmeny štruktúry zamestnanosti a zamestnaneckej mobility na Slovensku a v Čechách v rokoch 1988-1995. Zmeny v socioekonomickom postavení jednotlivcov v rokoch 1988-1995. Zmena v socioprofesionálnej kariére a jej dôsledky. Porovnanie národných štruktúr zamestnanosti Českej a Slovenskej republiky pred začiatkom transformácie a v roku 1995. Individuálne zmeny v zamestnaneckom postavení ľudí v roku 1995.