Príprava integrovaného systému osobnej dopravy v aglomerácii Bratislava - Uhlárik, Miroslav
Znižovanie štátnych dotácii na verejnú dopravu má za následok znižovanie dopravných výkonov a znižovanie kvality poskytovaných služieb. Integrovaný systém osobnej dopravy v aglomerácii Bratislavy. Hlavné ciele integrácie.