Logistika - vektor stratégie a transformácie podniku - Chromjaková, Felicita
Základné piliere logistickej stratégie: výroba, čas a zákazník. Koncepcia podnikovej logistiky. Význam časového faktoru v logistickom reťazci. Využitie výrobnej, nákupnej a distribučnej logistiky.