Štíhlá koncepce ucelené podnikové logistiky - Bouška, Antonín
Vplyv krízy v odbyte na logistické náklady. Vytvorenie kvalitnej podnikovej logistiky cestou dodávateľsko-odberateľských vzťahov. Komunikácia medzi partnermi. Manažment v logistike a postup plánovania logistickej stratégie.