Marketingový mix a logistika - Kumar, Subodh
Význam logistiky v marketingovom mixe. Budovanie konkurencieschopnosti podniku kvalitnou logistikou. Tvorba integrovaného logistického reťazca. Hlavné úlohy podnikovej logistiky. Trendy v logistike.