Řízení lidských zdrojů v logistice - Petrbok, Igor
Metodický prístup k riadeniu ľudských zdrojov v logistickom podniku a bežnom podniku. Podniková personalistika, výchovno-vzdelávacia podniková sústava a tvorba vzdelávacích programov, význam sociálneho programu v podniku a zodpovednosť za ekonomiku práce a mzdy.